Minora agresoare, eliberată din arest și plasată sub control judiciar

0
407

Minora agresoare, în vârstă de 14 ani, a fost eliberată astăzi din arest, după ce termenul de reţinere de 24 de ore a expirat.

Ramona Penciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a precizat că, la expirarea termenului de 24 de ore, s-a dispus punerea în libertate sub control judiciar.

Fata este acuzată de mai multe infracţiuni, după ce oamenii legii au constatat că i-a luat cămaşa uneia dintre victime, fiind cercetată şi pentru tâlhărie.

„În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, o tânără de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj”, a precizat, luni, în momentul reţinerii, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Minori protagoniști în scene extrem de violente

Oamenii legii fac cercetări cu privire la două filmuleţe care au apărut pe reţelele de socializare. În acestea se prezintă scene de-a dreptul șocante: o minoră de 13 ani este pusă în genunchi în faţa altor patru fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, care o umilesc şi o lovesc cu brutalitate. În acest caz, poliţia a anunţat că i-a sancţionat pe părinţii minorilor implicaţi cu amenzi de câte 500 de lei.

În cealaltă filmare, o fată de 12 ani este bătută de alte trei adolescente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here