Minoră prinsă în flagrant. Aceasta fura cosmetice dintr-un supermarket

0
25

O puştoaică de doar 16 ani a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce a fost prinsă în timp ce fura produse cosmetice dintr-un supermarket. Minora venise pregătită de acasă şi avea o lista bine întocmită. Detergent lichid, balsam de rufe, gel de duş, parfumuri, sunt doar câteva dintre produsele care i-au fost scoase din căptuşeala gecii de către oamenii legii. Tânăra a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.

Minora de doar 16 ani a dat dovadă de o îndemânare de invidiat. S-a proptit în faţa raftului cu produse cosmetice, prefăcându-se că este interesată să cumpere. Când se asigura că nu o vede nimeni, tânăra îndesa pe sub haine toate produsele care îi cădeau în mână. Nu s-a oprit aici. Pe lista acesteia erau trecute şi produse de curăţenie, aşa că nu se putea întoarce acasă până ce nu îşi ducea misiunea la bun sfârşit. A mers la raionul cu produse de curăţenie şi şi-a băgat sub căptuşeală mai multe sticle de balsam de rufe, detergenţi lichizi, geluri de duş şi multe altele. Din nefericire pentru aceasta, poliţiştii au dat buzna în supermarket prinzând-o pe aceasta în flagrant. Minora a fost condusă la sediul poliției, acolo unde a fost luată la întrebări de organele abilitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

,,La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în flagrant o tânără de 16 ani, din comuna Bâlteni, în timp ce a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket. Cu ocazia controlului corporal au fost găsite asupra sa, în interiorul căptuşelii de la îmbrăcămintea pe care o purta, mai multe produse cosmetice și de curăţenie (odorizant de cameră cu rezerve, detergent lichid, balsam pentru rufe, gel de dus, etc.), prejudiciul fiind în curs de estimare. Tânăra a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here