Minore din Motru cercetate de poliție după ce au agresat o fetiță de opt ani

0
117

O fetiță de opt ani, din municipiul Motru, a fost agresată de alte două minore. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar polițiștii gorjeni s-au sesizat după ce imaginile au fost postate pe rețelele de socializare: „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut în data de 12.09.2020.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

DGASPC Gorj efectuează o anchetă

Și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj s-a autosesizat și va efectua o anchetă a situației socio-familiale. „La fel ca și în cazurile anterioare, DGASPC Gorj s-a autosesizat și în cazul celui mai recent filmuleț apărut în mediul online, cel filmat la Motru.

Poliția ne-a solicitat participarea unui psiholog din cadrul DGASPC Gorj, care să asiste fetele pe parcursul audierilor. Psihologul din cadrul instituției noastre s-a deplasat la poliție pentru a asista la audierea minorelor și a le oferi acestora suport psihologic. Totodată, DGASPC Gorj s-a autosesizat, demarând o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul minorelor și, în funcție de constatări, se vor lua măsurile legale ce se impun“, a transmis Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here