20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Eveniment Minore din Motru cercetate de poliție după ce au agresat o fetiță...

Minore din Motru cercetate de poliție după ce au agresat o fetiță de opt ani

- Advertisement -

O fetiță de opt ani, din municipiul Motru, a fost agresată de alte două minore. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar polițiștii gorjeni s-au sesizat după ce imaginile au fost postate pe rețelele de socializare: „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut în data de 12.09.2020.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

DGASPC Gorj efectuează o anchetă

Și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj s-a autosesizat și va efectua o anchetă a situației socio-familiale. „La fel ca și în cazurile anterioare, DGASPC Gorj s-a autosesizat și în cazul celui mai recent filmuleț apărut în mediul online, cel filmat la Motru.

Poliția ne-a solicitat participarea unui psiholog din cadrul DGASPC Gorj, care să asiste fetele pe parcursul audierilor. Psihologul din cadrul instituției noastre s-a deplasat la poliție pentru a asista la audierea minorelor și a le oferi acestora suport psihologic. Totodată, DGASPC Gorj s-a autosesizat, demarând o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul minorelor și, în funcție de constatări, se vor lua măsurile legale ce se impun“, a transmis Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini