Acasa / Eveniment / Minori surprinși în timp ce consumau alcool în public

Minori surprinși în timp ce consumau alcool în public

Polițiștii locali au desfășurat o razie de amploare pe raza municipiului Târgu Jiu, în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2019, în scopul asigurării unui climat de siguranță publică. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au verificat, în special, locurile cunoscute a fi frecventate de persoane fără adăpost, cerșetori și alte elemente care ar putea perturba liniștea publică.

Aceștia depistat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 lei un bărbat care consuma alcool într-un loc nepermis din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de injurii, expresii jignitoare și vulgare, iar cinci tineri cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani au fost depistați în Parcul “Arethia Tătărescu”, în timp ce consumau băuturi alcoolice, fiind sancționați contravențional. Totodată, au fost verificate parcurile și zonele de locuit, fiind legitimate 19 persoane.

Polițiștii locali au constatat nouă fapte de natură contravențională și o faptă de natură penală. Astfel, s-a constatat că numitul M. F. în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, a sustras o bicicletă dintr-o scară de bloc de pe strada Theodor Aman, acesta relatându-le polițiștilor locali că ar fi intrat în mai multe scări de bloc, cu scopul de a-și însuși eventuale bunuri găsite.

Persoana în cauză și bunul găsit asupra acesteia au fost predate organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*