Moarte violentă pentru un bătrân. A ars de viu

0
16

Un bătrân în vârstă de 83 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, și-a găsit sfârșitul pe un câmp. Acesta a vrut să dea foc unor resturi vegetale uscate, dar focul s-a extins și i-a cuprins hainele. Cel mai probabil bărbatul a fost încercuit de foc și nu s-a mai putut salva. Familia l-a găsit carbonizat pe câmp.

”Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Roșia de Amaradia, cu privire la faptul că un bărbat, de 82 de ani, din localitate a fost găsit decedat, în urma unui incendiu de vegetație uscată.

În urma celor sesizate, la fața locului s-au deplasat polițiști care au efectuat cerectarea la fața locului, constatând că bărbatul ar fi pus foc la vegetația uscată de pe un teren proprietatea sa, situat în spatele locuinței sale, foc care s-a extins din cauza condițiilor meteo.

La fața locului, un echipaj al ambulanței a confirmat decesul bărbatului, nefiind  identificate urme de violență pe corpul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here