Acasa / Eveniment / Moş Crăciun de închiriat

Moş Crăciun de închiriat

Seara de Crăciun poate deveni una de neuitat pentru cei mici, care îl aşteaptă pe Moş Crăciun să aducă daruri. Şi asta dacă părinţii cu dare de mână l-ar închiria pe Moşul, dispus să aducă bucuria în sufletele copiilor. Nu costă mult, deoarece preţul perceput este acelaşi cu cel de anul trecut, Moş Crăciun preferând să menţină tariful scăzut, din cauza crizei financiare.

Avem Moş Crăciun de închiriat. Este ultimul an în care Zsigmond Tibor aduce bucuria, prin prezenţa sa, în seara Crăciunului în sânul familiilor care l-au închiriat. Nu are reni, ci vine cu taxi-ul sau cu maşina celor care au hotărât să-şi bucure copiii. A moştenit tradiţia de la o crăciuniţă, care a plecat peste hotare. „De cinci ani fac acest lucru şi nu regret nici o secundă că am ales să fac pe moşul pentru cei mici. Bucuria pe care le-o dăruiesc este cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla. Nu am copiii încă, dar atunci când voi avea, cu siguranţă că am să îl aduc pe moşul în fiecare an de Crăciun“, a declarat bărbatul, care a ales să bucure copiii prin prezenţa lui în perioada sărbătorilor.

Moş Crăciun părăseşte România

Moş Crăciun este maseur în restul timpului, la un centru pentru persoane cu dizabilităţi, iar în perioada sărbătorilor timpul şi-l petrece încântându-i pe copiii. Prezenţa lui Moş Crăciun în centrul municipiului Târgu-Jiu a făcut senzaţie printre micuţii care admirau sania şi renii aşezaţi lângă pomul de iarnă. Mămicile sunt convinse că este o idee bună închirierea Moşului, mai ales pentru copiii care ştiu că el există şi le aduce daruri. „Eu deja am închiriat un Moş Crăciun pentru sărbători. Este o idee bună şi cred că ar trebui ca lumea să afle că şi la noi în Târgu-Jiu se poate închiria un astfel de personaj. Este o bucurie pentru copiii în primul rând, iar datoria noastră, a prinţilor este aceea de a-i face cât mai fericiţi pe micuţii noştrii“, a spus o mămică aflată cu micuţul ei la plimbare prin centrul oraşului. De cinci ani se lasă închiriat şi spune că anul acesta este ultimul, deoarece în primăvară se va muta în Brazilia alături de soţia sa.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*