Acasa / Eveniment / Noi ordine de protecție emise de polițiști

Noi ordine de protecție emise de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizați de o femeie în vârstă de 53 ani, din comuna Schela, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de soțul său, de 61 de ani, din localitate.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar față de agresor a fost dispusă măsura evacuării din locuință și interzicerea de a se apropia la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violenţă în familie” a precizat Miruna Prejbeanu purtător de cuvânt I.P.J. Gorj.

La data de 7 februarie și poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 41 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost amenințată cu acte de violență, de către fostul său soț, de 38 de ani, cu care locuiește în același imobil.
”Având în vedere faptul că victima se afla în stare vădită de panică, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 120 ore, prin care s-a dispus ca bărbatul să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victimă și de fiul lor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare” a transmis aceeași sursă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*