Acasa / Eveniment / Nu a răspuns la telefon de câteva zile. A fost găsit DECEDAT în casă

Nu a răspuns la telefon de câteva zile. A fost găsit DECEDAT în casă

Un bărbat de 58 de ani care locuia într-o garsonieră de pe strada Plopilor din Tg-Jiu a fost găsit decedat în locuința sa. Un apropiat este cel care a sesizat poliția despre faptul că prietenul să nu mai răspunde la telefon și nici la ușă de câteva zile. Polițiștii au spart geamul locuinței situată la parter și au găsit bărbatul fără suflare. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că prietenul său nu răspunde la ușa apartamentului în care locuiește, de câteva zile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 58 de ani, din municipiul  Târgu Jiu, iar cu ocazia examinării vizuale a cadravului nu au fost identificate urme de violență pe corp, fiind transportat la SML Gorj  în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa” a transmis Miruna Prejbenu, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*