Acasa / Eveniment / Numărul şoferilor inconştienţi este în continuă creştere

Numărul şoferilor inconştienţi este în continuă creştere

Zilnic poliţiştii rutieri trag pe dreapra autoturisme la volanul cărora se află şoferi inconştienţi. Pentru a evita evenimentele rutiere nedorite aceştia sunt hotărâţi să aplice sancţiuni usturătoare celor ce încalcă legea. Este şi cazul a doi şoferi, din Rovinari respectiv Novaci, care s-au ales cu dosar penal după ce au tratat cu indiferenţă sfaturile date de oamenii legii.

,,La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Ploştina, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, având dreptul de a conduce suspendat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Un alt şofer s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate. ,,Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 61 de ani, din orașul Novaci, a condus un autoturism pe raza localității de domiciliu, având o concentraţie de 2,35 mg/l alcool în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului”, a mai precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*