Acasa / Eveniment / O clipă de neatenție poate genera o tragedie!

O clipă de neatenție poate genera o tragedie!

Neatenția la volan face din nou victime. Un autoturism, un TIR și un camion au fost ”vedetele” unui eveniment petrecut pe drumul ce leagă Târgu Jiul de Rovinari.

Din informațiile polițiștilor, un tânăr de 19 ani din Plopșoru nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul autoturismului într-o curbă. Mașina a acroșat un camion și un TIR. Șoferul dar și pasagerul de 17 ani au suferit răni și au fost transportați la spital.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Rovinari. La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj care au constatat că în evenimentul rutier fuseseră implicate un autovehicul, un camion și un tir, iar în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin, una fiind încarcerată.
Echipajele pentru descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei din autovehicul, concomitent cu acțiunea echipajelor medicale de acordare a primului ajutor calificat.Victimele au fost stabilizate și transportate la spital.

Doi tineri în vârstă de 19 respectiv 17 ani au trecut astăzi pe lângă moarte! Sperăm să se facă bine, iar ce s-a întâmplat astăzi să rămână doar o experiență urâtă!
Trebuie să învățăm din greșelile altora, trebuie conștientizăm riscurile la care me expunem și trebuie să devenim mai prudenți!” au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*