Octogenar acuzat că și-a lovit concubina. Nu mai are voie să se apropie de ea

0
45

Un bărbat de 80 de ani, după ce a consumat alcool, și-a lovit concubina cu 18 ani mai tânără. Femeia a mers singură la spital pentru a i se acorda îngrijri medicale iar medicii au anunțat poliția. Împotriva octogearului s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecție.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au sesizaţi de reprezentanți ai spitalului din municipiul Motru, cu privire la faptul că, la această unitate s-a prezentat o femeie, de 62 de ani, din comuna Văgiulești, declarând că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu său, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, un bărbat, de 80 de ani, ar fi exercitat acte de violenţă asupra concubinei sale.

Aceasta a fost transportată la spital, rămânând internată pentru investigații medicale amănunțite. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au luat, faţă de bărbat, măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, prin care i s-a interzis să se apropie de victimă sau de locuința sa” a transmis Miruna Prejbeanu, Purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here