18 C
Târgu Jiu
vineri, mai 22, 2020
Acasă Eveniment Pădurar filmat în pădure lângă zeci de copaci tăiaţi. Este acuzat de...

Pădurar filmat în pădure lângă zeci de copaci tăiaţi. Este acuzat de furt

Un pădurar a fost filmat într-o pădure din comuna Plopşoru lângă zeci de copaci tăiaţi. Valeriu Popescu, un localnic din comuna Aninoasa, a surprins mai multe persoane în pădure şi a sunat la 112.

„La furat de lemne împreună cu pădurarul Pașcu Constantin și Daianu Gabriel pe raza comunei Plopșoru, sat Piscuri județul Gorj din pădurea Ocolului Silvic Turceni, Direcția Silvică Gorj iar șeful postului de poliție, Buștean Răzvan Claudiu, nu a confiscat motofierăstrăul, tractorul și căruța cu lemne, lemnele fiind transportate și descarcate în curtea pădurarului Pușcu Constantin șeful grupului!“, a postat Valeriu Popescu pe Facebook.

Pe înregistrare se aude cum pădurarul şi ceilalţi aflaţi în pădure îl roagă pe cel care filmeazăm să lase telefonul şi să stea de vorbă, dar aceste refuză vehement acest lucru.

Dosar penal pentru sustragere de material lemnos

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „Având în vedere aspectele semnalate în spaţiul public, vă comunicăm faptul că  poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au  întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere de material lemnos. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini