Patron din Craiova, în stare gravă după ce a căzut de pe acoperișul bisericii din Bumbești-Jiu

0
83

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Craiova, administratorul unei firme, a suferit răni grave și a fost operat, ieri, de către medicii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acesta a căzut de pe acoperișul bisericii din Bumbești Jiu, unde lucra la montarea unui paratrăsnet.

„La data de 13 martie, polițiști din cadrul Politiei Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, județ Dolj, cu privire la faptul ca, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, ar fi căzut de pe acoperișul unei biserici din oraș, la care  executa lucrări de reabilitare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul ca bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la o înălțime de aproximativ 10 metri. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vatamare corporală din culpa și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

ITM Gorj a deschis o anchetă

Victima este chiar administratorul societății care executa lucrări la biserica din Bumbești Jiu. Neli Matei, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, a precizat că s-a deschis o anchetă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here