Acasa / Eveniment / Patronul firmei din Craiova care a căzut de pe turla bisericii din Bumbești Jiu a supraviețuit

Patronul firmei din Craiova care a căzut de pe turla bisericii din Bumbești Jiu a supraviețuit

Administratorul societății din Craiova, care a căzut miercuri de pe turla bisericii din Bumbești Jiu în timp ce încerca să monteze un paratrăsnet, a supraviețuit operației la care a fost supus de urgență de către o echipă de medici de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Bărbatul în vârstă de 36 de ani urma să fie transferat la un spital din București.

Patronul firmei ar fi scăpat cu viață pentru că, în cădere, s-ar fi lovit de un aparat de aer condiționat, iar impactul a fost, astfel, atenuat. „Accidentul de muncă, care a avut loc ieri la o biserică din oraşul Bumbeşti-Jiu, în urma căruia a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 36 de ani, va fi cercetat de către angajator, dosarul fiind depus, ulterior, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj spre avizare. După analizarea dosarului şi a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, inspectorii de muncă vor lua măsurile legale, în cazul în care acestea se impun“, a spus Neli Matei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Poliția a deschis un dosar penal

Și poliția a deschis o anchetă în legătură cu accidentul de la Bumbești Jiu. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul ca bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la o înălțime de aproximativ 10 metri. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Un comentariu

  1. „”Patronul firmei din Craiova care a căzut de pe turla bisericii din Bumbești Jiu a supraviețuit”” LOL

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*