Patru maşini, avariate în cartierul Preajba. O victimă a ajuns la spital

0
58

O şoferiţă de 24 de ani a reuşit să avarieze trei autoturisme şi un autotren în doar câteva secunde. Aceasta a pus maşina în mişcare fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un BMW condus de un tânăr de 21 de ani. Autoturismul lovit a ricoșat în alte două autovehicule, parcate regulamentar, apoi s-a izbit de un autotren şi un alt autoturism. Ulterior, tânărul de 21 de ani a acuzat dureri, fiind dus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijirile necesare. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimentul rutier s-a produs în Preajba Mare Gorj, din cauza neatenţiei şoferiţei de doar 24 de ani. Aceasta a ieşit pe carosabil fără să se asigure, intrând violent într-un autoturism care se deplasa regulamentar. Şoferul care se afla la volanul maşinii lovite nu a mai putut controla direcţia volanului şi a intrat în alte două autoturisme parcate pe marginea drumului, după care s-a oprit direct într-un autotren. Iniţil, tânărul de 21 de ani a susţinut că nu a fost rănit, însă, câteva zeci de minute mai târziu acesta s-a trezit cu mai multe dureri. S-a deplasat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu, acolo unde a beneficiat de îngrijirile medicilor. Oamenii legii anchetează cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

,,Poliţiştii au fost sesizaţi să intervină în cartierul Preajba, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie, de 24 ani, a pătruns pe carosabil fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un BMW condus de un tânăr de 21 ani, care a fost proiectat în alte 2 autoturisme parcate. Inițial s-a declarat tamponare, dar ulterior, tanărul de 21 ani, s-a dus la spital, acuzând dureri. Se efectuează cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here