Acasa / Eveniment / Pensionar în arest pentru că şi-a lovit nepotul cu târnăcopul

Pensionar în arest pentru că şi-a lovit nepotul cu târnăcopul

Un pensionar din comuna gorjeană Aninoasa a ajuns luni seara în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, deoarece şi-a bătut unul dintre nepoţi. Conform anchetatorilor, acesta a consumat o cantitate mai mare de alcool, iar la scurt timp după asta şi-a amintit că are un conflict mai vechi cu un bărbat de 61 de ani, nepotul său. A mers la locuinţa acestuia şi a început să îl lovească cu un târnăcop, care se afla în apropiere. Pensionarul de 74 de ani este cercetat acum pentru violenţă în familie.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi l-au calmat pe agresor. După ce s-au linistit apele bărbatul a fost dus la secţia de poliţie, iar ulterior a trebuit să îşi petreacă 24 de ore în spatele gratiilor.

,,Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 74 de ani, din comuna Aninoasa, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că acesta, pe fondul consumului de alcool și pe motivul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi intrat în gospodăria unui nepot de-al său, în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate și ar fi exercitat acte de violenţă asupra, prin folosirea unui corp dur”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*