4.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăEvenimentPercheziţii domiciliare în Târgu Cărbunești! Cinci persoane, conduse la audieri

Percheziţii domiciliare în Târgu Cărbunești! Cinci persoane, conduse la audieri

Oamenii legii au descins duminică dimineţa în casele unor familii de rromi din Târgu Cărbuneşti. Acţiunea a avut loc în urma unui dosar penal deschis la începutul săptămânii trecute, pe numele celor doi fraţi care au luat la bătaie un localnic, chiar în Piaţa Centrală din Târgu Cărbuneşti. În acel moment, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi. Ieri, poliţiştii gorjeni au găsit în locuinţele acestora două arme letale şi muniţia aferentă, deţinute fără forme legale. În aceeaşi zi, cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Cei doi fraţi au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce au provocat un adevărat scandal în piaţa agroalimentară din Târgu Cărbuneşti. În urmă cu o săptămână, cei doi bărbaţi, de 32 respectiv 37 de ani, s-au năpustit asupra unui bărbat de 45 de ani, care se afla în piaţă. Potrivit oamenilor legii, aceştia se aflau în conflict de foarte mult timp. Agresorii i-au aplicat mai multe lovituri, iar în cele din urmă l-au lovit cu un cuţit. După ce l-au lăsat într-o baltă de sânge, aceştia au luat-o la fugă. Au fost găsiţi imediat de oamenii legii şi reţinuţi pentru 24 de ore. Persoanele care se aflau în acel moment în piaţă au pus mâna pe telefon şi au cerut ajutor. Victima a fost preluată de o amnbulanţă ajunsă la faţa locului şi transportată de urgenţă la spital, medicii acordându-i îngrijirile de specialitate.

După acest eveniment, duminică dimineaţa, familiile implicate în scandal s-au trezit cu oamenii legii la uşă. Au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost confiscate şi arme letale. Cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a continua cercetările în acest caz, printre aceştia numărându-se şi un minor de 17 ani.

,,În urma continuării cercetărilor privind un conflict între mai multe persoane din oraşul Tîrgu Cărbuneşti, duminică dimineaţa, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate 2 arme letale cu muniţia aferentă, deţinute fără documente legale. 5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -