Percheziţii cu scandal, în Obreja! Sandokan, reţinut!

0
79

Nicolae Guţă ar putea fi audiat din cauza unor romi scandalagii din Târgu-Jiu!

sandokan

Percheziţii cu scandal! Poliţiştii au descins ieri-dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbuneşti, Bucureşti şi Balş, bănuite de infracţiuni de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La sosirea jurnaliştilor, pirandele din cartierul Obreja s-au dat în spectacol, supărate că le sunt filmate casele. 6 din cele 7 persoane aduse la audieri cu mandate de aducere au fost reţinute.

perchezitii-obreja-1perchezitii-obreja-2perchezitii-obreja-3

 
 
 
 
 
 
 
 

Poliţiştii din Gorj şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 13 percheziţii domiciliare, ieri dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane, din Târgu Jiu, Târgu Cărbuneşti, Bucureşti şi Balş, judeţul Olt, bănuite de comiterea unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Persoanele respective sunt suspectate că ar fi folosit mai multe arme într-un scandal produs la o nuntă celebră ce a avut loc pe 20 decembrie 2015. Între persoanele în cauză ar fi avut loc un conflict spontan unde ar fi fost folosit arme de foc şi arme albe. Între timp, mai multe persoane implicate în scandal au fost audiate, dar mascaţii au descins şi ieri-dimineaţă şi în cartierul Obreja din Târgu-Jiu. La vederea camerelor de filmat, pirandele au recurs la gesturi obscene şi injurii. Pentru ca spiritele să fie calmate, a fost necesară intervenţia mascaţilor.

perchezitii-obreja-4perchezitii-obreja-5perchezitii-obreja-6

 
 
 
 
 
 
 
 

Săbii, în casele romilor!

8 săbii, 19 cartuşe, 5.600 de lei, 2.800 de euro, au fost găsite de oamenii legii, în timpul descinderilor la romii din Obreja. Poliţiştii au pus în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele depistate fiind duse la sediul Poliţiei, pentru audieri. „La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au efectuat 13 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbuneşti, Bucureşti şi Balş, judeţul Olt, bănuite că ar fi folosit mai multe arme într-un scandal produs la un eveniment festiv. Din cercetări a reieşit că, la data de 20 decembrie 2015, între persoanele în cauză ar fi avut loc un conflict spontan unde ar fi fost folosit arme de foc şi arme albe, în timp ce se aflau la un eveniment festiv desfăşurat în oraşul Târgu-Cărbuneşti”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

perchezitii-obreja-8perchezitii-obreja-7

Sandokan, reţinut

În cursul zilei de ieri, şi celebrul Sandokan a fost reţinut. Acesta a mai stat după gratii câţiva ani pentru crimă. „Sandokan“, așa cum este cunoscut în mediul interlopilor, este un individ foarte periculos, fiind implicat în mai multe scandaluri. Conform unor surse, sora acestuia a fost omorâtă în urmă cu mai mult timp tot în urma unui scandal.

Nicolae Guţă, la audieri?

La audieri ar putea fi chemat și Nicolae Guță, cel care a urcat pe scenă la eveniment. Scandalul ar fi pornit de la dedicații. Această acţiune este desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Ilfov şi Olt, precum, a altor structuri din cadrul Poliţiei Gorj şi a Jandarmeriei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here