Pericol pe drumurile publice. O femeie și mai mulți bărbați, băuți la volan

0
26

Câțiva bărbați, dar și o femeie au fost suprinși de polițiști în timp ce conduceau autoturismele după ce au consumat băuturi alcoolice. Pentru că au pus în pericol pe ceilalți participanți la trafic acestora li s-au întocmit dosare penale și au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada  Minerilor  din localitate, având o  concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic o femeie, de 32 de ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea autoturism, pe DJ 665 D Pociovaliștea, având o concentrație de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit în trafic, pe DN 66 Cursaru, un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Țânțăreni, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,42  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Baia de Aramă, județul Mehedinți, pe DJ 671 Padeș. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 69 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că i-ar fi fost avariat autoturismul. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că un bărbat, de 70 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Cristian Oancea, din Târgu Jiu, ar fi acroșat un alt autoturism are se afla parcat, rezultând doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, a conducătorului auto a rezultat o  concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 36 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Rogojelu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,47 mg alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here