Peste 10 intervenţii ale pompierilor gorjeni, în doar 4 zile

0
21

pompieri-tir-rasturantÎn perioada 07 – 10 octombrie 2016, echipajele profesioniste ale I.S.U. Gorj au fost solicitate şi au intervenit la 12 solicitări. Dintre acestea, 9 au fost intervenţii ale echipajelor SMURD, 2 incendii şi 1 accident rutier.

Accident rutier cu o victimă încarcerată

Un echipaj de descarcerare și unul de stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, împreună cu un echipaj de prim ajutor din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj au intervenit duminică, 09 octombrie 2016, în municipiul Târgu-Jiu, strada Tismana, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane încarcerate urmare a unui accident de circulație. Ajunși la locul accidentului, salvatorii au găsit încarcerat șoferul autoturismului accidentat. Bărbat în vârstă de 43 ani era conștient. S-a trecut la stabilizarea și ulterior descarcerarea victimei, fiind predată echipajului Serviciului de Ambulanţă pentru continuarea investigațiilor medicale și transportul la UPU.

Incendiu la o gospodărie din Tismana

Tot duminică, două echipaje de stins incendii din cadrul Gărzii de intervenție Tismana au intervenit duminică, în orașul Tismana, sat Sohodol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafață de circa 40 mp și o anexă pe aprox. 10 mp. Cauza probabilă a incendiului este „Flacără-foc deschis”.

Autoutilitară în flăcări

Un echipaj de stins incendii din cadrul Gărzii de intervenție Bumbești Jiu a intervenit vineri, 07 octombrie, în orașul Bumbești Jiu, sat Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară de transport marfă, proprietate a unei firme din localitate. Intervenția pompierilor militari a stopat extinderea incendiului, arzând elemente combustibile din zona motorului și a bordului. Cel probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here