Peste un kilometru de setcă a fost scos din barajul de pe Jiu din zona Turceni

1
929

Peste un kilometru de setcă a fost scos în noaptea de marți spre miercuri din barajul de pe Jiu din zona localității Turceni de către lucrătorii Agenției Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj. „Plasa fusese introdusă de puțin timp. Cu toate acestea, am găsit aproximativ zece kilograme de pește din speciile lin, știucă și caras, care a fost eliberat. Am beneficiat de sprijinul poliției în această acțiune. Setca urmează să fie distrusă“, a spus Claudiu Fiu, vicepreședintele AJVPS Gorj.

Lacurile sunt monitorizate

Braconierii au reușit să fugă. Unul dintre ei a fugit cu barca pe lacul de acumulare. Cu toate acestea, plasa care a fost capturată are o valoare mare, de câteva mii de lei. „AJVPS Gorj organizează în permanență astfel de acțiuni pentru a descuraja astfel de practici ilegale. Toate lacurile pe care le avem în administrare sunt monitorizate atent“, a mai menționat Claudiu Fiu.

1 COMENTARIU

  1. Nu ca a fugit braconierul cu barca …Păi unde a fugit pe marte și-a luat zborul cu barca si voi nu ati avut avion sa-l urmăriți vrajeala era deal vostru normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here