18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăEvenimentPloile au afectat alimentarea cu energie electrică

Ploile au afectat alimentarea cu energie electrică

Ploile au făcut ravagii în ultimele zile în Gorj. Mai multe localităţi din zona Rânca- Novaci au rămas fără curent electric. Reprezentanţii operatorului de distribuţie a energiei electrice au anunţat, ieri, că există posibilitatea ca alimentarea cu energie electrică să fie reluată în regim normal în cursul zilelor următoare.

În urma condiţiilor meteo deosebite manifestate în ultimele zile la nivelul regiunii Oltenia şi a situaţiei semnalate în zona Rânca – Novaci, ca urmare a creşterii debitului râului Gilort, au fost înregistrate o serie de avarii şi deranjamente colective în reţeaua de alimentare cu energie electrică ce deserveşte zona menţionată. În urma revărsării râului, a fost afectat complet un post de alimentare modernizat care deserveşte zona Rânca – Novaci, precum şi două linii de medie tensiune care alimentau acest post. A fost afectată parţial alimentarea cu energie electrică a comunei Crasna, sat Cărpiniş şi staţiunea Rânca. Având în vedere situaţia din teren şi inaccesibilitatea la echipamentele afectate există posibilitatea ca alimentarea cu energie electrică să fie reluată în regim normal în cursul zilelor următoare, după evaluarea fermă a pagubelor înregistrate.

VIDEO Străzi inundate în municipiul Târgu Jiu

0
Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu au fost inundate în urma precipitațiile căzute miercuri...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 28.07.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 28.07.2022, astfel:

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de 07 – 08.07.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!