Poliţiştii gorjeni implicaţi în destructurarea unei reţele de trafic de droguri

0
39

O rețea de traficanți de droguri de risc și de mare risc a fost destructurată de polițiștii de la crimă organizată și DIICOT Craiova, în urma a 34 de percheziții efectuate joi la domiciliile membrilor grupării. În această acţiune au fost implicaţi şi poliţişti din Gorj.

Politia„La data de 12 ianuarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii DIICOT — ST Craiova au efectuat 34 de percheziții, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat. 30 de mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale. Gruparea infracțională ar fi efectuat trafic de droguri de risc și de mare risc, canabis și comprimate MDMA”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiuni au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Olt, Gorj, Mehedinți, Argeș și Vâlcea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here