Acasa / Eveniment / Portofel cu bani, carduri și bijuterii, găsit pe o bancă din parc

Portofel cu bani, carduri și bijuterii, găsit pe o bancă din parc

O femeie din comuna Prigoria, judeţul Gorj, în vârstă de 62 de ani, s-a prezentat, ieri, la sediul Poliţiei Locale Târgu Jiu pentru a înmâna poliţiştilor locali un portofel cu documente, bani, carduri şi bijuterii din aur alb.

Aceasta a relatat că a observat portmoneul pe o bancă din Parcul Tudor Vladimirescu şi s-a gândit de îndată să se adreseze Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu.

„După ce au fost urmate demersurile stabilite în Legea nr. 155/2010 a poliţiei locale, agenţii au reuşit să găsească proprietara bunurilor. La scurt timp, aceasta a fost contactată de poliţiştii locali pentru a intra în posesia bunurilor pierdute, arătându-şi mulţumirea faţă de persoana care a găsit portofelul, dar şi faţă de agenţi.

Poliţia Locală a Municipiului Târgu Jiu îi asigură pe toţi cetăţenii că este permanent la dispoziţia lor, în limitele stabilite de lege şi promovează implicarea cetăţenilor în realizarea unui climat de siguranţă civică, responsabilitate şi corectitudine“, a transmis Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Brățară găsită pe insulița de pe Jiu

O altă faptă de un înalt simț civic a avut loc în urmă cu două zile. O femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a venit la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu, pentru a înmâna poliţiştilor locali o brăţară personalizată din aur pe care a găsit-o zilele trecute pe Insuliţa râului Jiu. „Persoana în cauză a declarat că se afla cu nepoţii lângă un tobogan gonflabil din parcul de distracţie, când a observat bijuteria confecţionată din metal preţios. În acest sens, solicităm sprijinul dumneavoastră în vederea identificării proprietarului. Poliţia Locală a Municipiului Târgu Jiu felicită persoana care a găsit bijuteria pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi mulţumeşte cetăţenilor care se implică în viaţa comunităţii“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Târgu Jiu. Cei care a informaţii cu privire la persoana care a pierdut bijueria sunt îndrumaţi să se adreseze Poliţiei Locale.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*