Pregătiri de funeralii, în cazul fetiţei ucise de macara

0
142

Jale mare ieri, la morga spitalului din Târgu-Jiu. Familia fetiţei ucise de un braţ al unei macarale a venit să ia acasă trupul micuţei, care până mai ieri era mândria părinţilor. Medicii legişti, care au efectuat necropsia spun că micuţa nu ar fi avut nici o şansă în lupta cu moartea, oricât de mult ar fi încercat medicii de pe ambulanţă s-o readucă la viaţă.

Durere mare în familia micuţei în vârstă de 12 ani, care a pierit din neglijenţa unui şofer ce nu şi-a asigurat cala macaralei cu care se deplasa către Filiaşi. Mama fetiţei, împreună cu alte rude au venit la morgă să ducă acasă trupul neînsufleţit al celei care până mai ieri luminau casa cu veselia ei. Durerea nemărginită a îngenunchiat-o pe cea care i-a dat viaţă şi, care acum priveşte chipul copilei, aşezată în sicriu. „Nu am fost acolo că murea de mâna mea, şoferul ăla. Nu a vrut s-o omoare, dar trebuia să fie atent”, spunea mama copilei frântă de durere. „Te duc acasă mamă şi mă culc cu tine în sicriu să mă iei şi pe mine, dar nu pot s-o las pe Alina singură, mamă că are nevoie de mine. Iubita mea că eşti frumoasă şi trebuia să mi te lase Dumnezeu mie, nu să te ia la el. Ce mă fac eu acum fără tine, mamă?”, sunt cuvintele pline de durere ale mamei micuţei, care a fost ucisă din neglijenţa unui şofer.

A avut creierul zdrobit

Medicul legist, care a efectuat necropsia copilei spune că după leziunile suferite, micuţa nu a avut practic nici o şansă. Traumatismele suferite de lovitura puternică a braţului de la macaraua care se deplasa pe carosabil au fost violente. Capul micuţei a fost practic zdrobit, şi micuţa nu ar fi avut nici o şansă de supravieţuire, este concluzia medicului legist, care a efectuat necropsia fetiţei. „A avut o fractură cu înfundare occipitală stângă, hemoragie şi inundaţie ventriculară. Practic nu ar fi avut nici o şansă de supravieţuire, după leziunile suferite, care au fost destul de violente”, a spus medicul legist, Dan Creţan. Sicriul, în care a fost depus trupul copilei de doar 12 ani a fost luat acasă urmând ca familia s-o înmormânteze creştineşte. Tragedia a avut loc în urmă cu o zi, în timp ce fetiţa se întorcea de la magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here