Acasa / Eveniment / Primii gorjeni în carantină, după ce s-au întors din Italia

Primii gorjeni în carantină, după ce s-au întors din Italia

O familie formată din cinci membri, care a revenit în ţară, în noaptea de luni spre miercuri, din Italia, regiunea Calabria, a intrat în carantină. Este vorba despre o familie formată din doi adulţi şi trei copii. Familia a fost preluată în condiţii de siguranţă, la intrarea în ţară, şi transportată într-un centru de carantină de pe raza judeţului Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Rezultate negative

Autorităţile sanitare din Gorj au primit, marți seara, rezultatele testelor pentru cinci persoane, toate fiind negative. Este vorba de patru persoane din familia tânărului din Prigoria diagnosticat cu coronavirus, declarat vindecat. „Familia se află la ultima recoltare, urmând să iasă din autoizolare, în condiţiile în care toate rezultate vor ieşi negative“, se precizează în comunicatul de presă al DSP Gorj.

Tot negativ a ieşit si testul unui bărbat din Motru, aflat în autoizolare, după ce se întorsese din Lombardia. Acesta a avut și un atac de panică, declarând că nu se simte bine. A fost transportat cu „izoleta“ la spital, unde a fost internat într-un salon izolat.

Ieri dimineaţă, la nivelul judeţului Gorj, se află în autoizolare la domiciliu 201 de persoane.

Un comentariu

  1. Cosmin Costache

    Noaptea de luni spre miercuri ? :))

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*