Acasa / Eveniment / Prins băut la volan de două ori în aceeași noapte

Prins băut la volan de două ori în aceeași noapte

În noaptea de 10/11 ianuarie, poliţiştii din Novaci au identificat în trafic, un tânăr, de 29 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bengești Ciocadia, având o concentraţie de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 11 ianuarie a.c., tânărul a fost depistat din nou de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bengești Ciocadia, având o concentraţie de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

De altfel și poliţiştii din Motru au identificat în trafic, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Minerului, din municipiul Motru, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*