Prins în timp ce arunca deșeuri din construcții. A fost obligat să curețe locul

0
199

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost prins de polițiștii locali în timp ce arunca dintr-o remorcă deșeuri provenite din construcții, într-un loc neamenajat în acest sens, din zona străzii Bicaz din municipiul Târgu Jiu.

„Bărbatul, în vârstă de 41de ani, ne-a relatat că deșeurile provin din lucrările de amenajare interioară a locuinței și că inițial a intenționat să le depoziteze pe un teren pe care îl deține pe raza municipiului Târgu Jiu, însă a considerat că distanța până la terenul respectiv era mult mai mare, astfel încât a luat decizia de a le depozita pe domeniul public.

Polițiștii locali care monitorizează permanent zona, în scopul prevenirii unor astfel de fapte, au întocmit la fața locului procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 19/2002, stabilind amendă în valoare de 500 lei.

De asemenea, contravenientul a procedat la igienizarea terenului, deșeurile urmând a fi eliminate în conformitate cu prevederile legale în acest sens“, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here