Acasa / Eveniment / Prinși băuți la volan

Prinși băuți la volan

Trei bărbați au fost surprinși de polițiștii rutieri în timp ce conduceau vehiculele fie în stare de ebrietate fie având permisul suspendat. Toți s-au ales cu dosare penale.

”Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței, din localitate, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

În aceeași zi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Fântânii, din municipiu, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a alesc cu dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Într-o altă zi polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în flagrant delict, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Plopşoru, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Turceni, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflându-se în perioada de suspendare a dreptului de a conduce.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*