Prinși când aruncau gunoiul în pădure. „Să le taie ajutorul și să îi pună la muncă“

0
455

O căruță plină cu gunoi a fost surprinsă de un conducător auto în timp ce intra, după lăsarea întunericului, într-o pădure din comuna Lelești. Acesta urmărit căruța și a constatat că gunoiul a fost aruncat în pădure.

Cristi Tudor, purtătorul de cuvânt al  a postat imaginile pe pagina sa de Facebook și a transmis un mesaj prin care le cere autorităților să ia măsuri: „Cristi a surprins această căruță plină cu gunoaie, tot ce era în căruță era gunoi, a urmărit-o și surpriză, gunoiul a fost aruncat în pădurea Bărloaia, exact în zona fântânuței de apă.

Îi știm si pe cei care au făcut asta, locuiesc în Lelești, sunt o familie care trăiește la limita subzistentei, cred că primesc și ajutor social, dacă este așa sper ca Turcilă Laurențiu să le taie ajutorul și să îi pună la muncă.

Am sesizat și Garda de Mediu Gorj, dar nu se va întâmpla nimic, o să fie amendați, dacă o să fie, gunoiul o să-l strângă alții, cel mai probabil eu cu Cristi, așa ne-am vorbit, să facem o acțiune, revin cu detalii, să nu credeți că scăpați ne invitați, dar…problema rămâne. În pădurile țării o să fie aruncate sute de căruțe de gunoi atâta timp cât nu avem un învățământ „verde” începând din grădiniță“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here