Prinși în timp ce tăiau arbori de pe marginea unei străzi din Târgu Jiu

0
212

Două persoane au fost prinse de către polițiștii locali în timp ce tăiau arbori de pe marginea unei străzi din municipiul Târgu Jiu.
„Un echipaj din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a surprins în flagrant, astăzi, două persoane, în timp ce tăiau ilegal arbori și încărcau materialul lemnos, într-un atelaj hipo. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, aflați în patrulare pe strada Narciselor, s-au autosesizat după ce au auzit zgomote de drujbă venind dinspre zona în care se află Ceasul Solar Polonez.
Deplasându-se în direcția de unde proveneau zgomotele, polițiștii locali au identificat cele două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, drept pentru care au sesizat organele de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.
La fața locului s-au deplasat atât lucrători din cadrul I.P.J. Gorj, cât și un reprezentant al Direcției Silvice Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here