Acasa / Eveniment / Prinşi la furat de role şi traverse din carieră

Prinşi la furat de role şi traverse din carieră

Patru tineri din Rovinari, printre care şi un minor de doar 15 ani, sunt acum cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi la furat în carieră. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei acolo unde au fost nevoiţi să dea explicaţii. Pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

Cei patru tineri reuşiseră să sustragă din carieră aproape o jumătate de tonă de subasamble miniere, respectiv traverse si role. Încercarea lor a eşuat însă, deoarece oamenii legii i-au prins în flagrant. Bunurile furate au fost lăsate la un depozit de colectare şi urmează să fie restituite unităţii prejudiciate.

,,Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în flagrant pe un drum de acces către o carieră de cărbune, 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani, din localitate, în timp ce transportau cu un atelaj, mai multe subansamble miniere (traverse, role etc), aproximativ 490 de kg. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat că subansamblele au fost sustrase din perimetrul carierei miniere. Tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, iar subansamblele au fost lăsate în custodie la un depozit de colectare fier vechi, urmând a fi restituite unităţii prejudiciate. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*