Acasa / Eveniment / Protest în benzinării- Galerie FOTO

Protest în benzinării- Galerie FOTO

Zeci de şoferi au blocat accesul, miercuri seara, într-o benzinărie din Târgu Jiu nemulţumiţi că la unele staţii  a fost  majorat preţul carburanţilor. Traficul a fost îngreunat la ieşirea din Târgu Jiu timp de mai bine de o jumătate de oră iar protestul s-a mutat dintr-o benzinărie în alta. Protestul spontan a continuat în mai multe  staţii PECO din Târgu Jiu iar şoferii, ca să nu fie amendaţi, şi-au alimentat maşinile cu câte doi lei. Petrom a majorat preţul litrului de benzină cu 9 bani, iar pe cel al motorinei cu 6 bani.  Şi carburanţii din staţiile Rompetrol sunt mai scumpi cu 6 bani pe litru. Cert este că numai luna aceasta benzina s-a scumpit cu până la 24 de bani. De altfel, întreg anul 2010 a adus o scumpire a puternică a carburanţilor. De la 1 ianuarie preţul carburanţilor va creşte din nou în urma majorării accizelor.

3 comentarii

  1. Acest protest trebuie continuat zilnic pana la scaderea preturilor!

  2. Nu ar fi mai bine sa ca primim de la stat benzina gratis? Cine munceste are bani de combustibili, puneti mana p emunca si lasati "protestele" .

  3. Din pacate acest protest IN ACEASTA FORMA este unul simpatic intradevar dar fara mari efecte asupra benzinarilor. Eu l-as vedea MULT MAI EFICIENT sub alta forma .

    Ar trebuii "sabotate" citeva saptamini la rind ,benzinariile unui singur concern ,eu zic OMV- Petrom pentru ca este cel mai mare ,lasindu-le libere pe celelalte. Dupa vreo 4-5 saptamini "sabotajul " ar trebuii extins si la Rompetrol ,mentinindu-l bineinteles la Omv- Petrom.

    Va garantez ca dupa 8- 10 saptamini ,cind Lukoil si Moll vor simti ca sunt urmatorii si ca vor pierde semnificativ din volumul de vinzari fata de cele 8-10 saptamini anterioare cind vinzarile lor au crescut datorita "sabotarii" concurentei, vor realiza ca doar o scadere a pretului ii poate ajuta.

    CONSIDER CA ACESTA ESTE SINGURUL OD IN CARE ACEST PROTEST POATE SA DEA REZULTATE ALTFEL RAMININD DOAR O MANIFESTARE ROMANTICA SI INTRADEVAR SIMPATICA.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*