Acasa / Eveniment / Proxeneții care au dus două minore să se prostitueze în Portugalia au scăpat din arestul Poliției

Proxeneții care au dus două minore să se prostitueze în Portugalia au scăpat din arestul Poliției

Cei doi bărbați, din Jupânești, acuzați de proxenetism au fost eliberați din arestul Poliției. Bărbatul de 35 de ani a primit măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar cel de 51 ani a primit control judiciar. În acest dosar penal mai este cercetată penal și o femeie.

„Din investigații a reieșit faptul că, în perioada 2014-2018, aceștia ar fi recrutat, transportat și cazat în Portugalia, în scopul exploatării sexuale, două minore, de 16 ani, din județul Gorj.

Totodată, cei trei ar fi sprijinit și alte tinere să practice prostituția în Norvegia, realizând un venit de aproximativ 400.000 de lei, bani pe care i-ar fi investit în imobile și autoturisme. În urma perchezițiilor, au fost ridicate un autoturism, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice, carduri de memorie și înscrisuri.

În activități s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La desfășurarea perchezițiilor au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și jandarmi din Gorj“, au precizat reprezentanții Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*