Pușcărie pentru cei doi bărbați din Bălești care și-au înjunghiat în piept fratele mai mare

0
22

Cei doi bărbați din Bălești care, în luna aprilie a acestui an, și-au înjunghiat în piept fratele mai mare, au fost condamnați la închisoare cu executare. Dumitru Marcu și Constantin Gheorghe Marcu vor petrece următorii cinci ani în pușcărie pentru tentativă de omor. Magistrații au decis ca acestora să le fie prelevate probe biologice pentru a fi introduse în Sistemul Național de Date Genetice.

Pușcărie pentru cei doi bărbați din Bălești care și-au înjunghiat în piept fratele mai mareCei doi frați au primit pedepse identice, iar magistrații de la Tribunalul Gorj au decis să dispună confiscarea cuțitului folosit la comiterea infracțiunii de tentativă de omor. „Condamnă inculpatul Marcu Dumitru la 5 ani închisoare şi 2 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) confiscă cuţitul tip baionetă cu lungime de 39 cm şi lungimea lamei de 28 cm, cu mâner din plastic de culoare maro, cuţit ridicat de organele de poliţie cu ocazia cercetării la faţa locului (…) dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat după rămânerea definitivă a hotărârii (…) condamnă inculpatul Marcu Constantin Gheorghe la 5 ani închisoare şi 2 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat după rămânerea definitivă a hotărârii”, au decis judecătorii de la Tribunalul Gorj.

Cei doi inculpați sunt obligați să achite despăgubiri materiale către Spitalul Județean Târgu-Jiu, dar și către Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Deși a fost înjunghiat și i s-a pus viața în pericol, fratele mai mare al celor doi a ales să nu se constituie parte civilă, astfel că vinovații nu îi vor plăti niciun leu fratelui vătămat. Conflictul dintre aceștia ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool, de la avere.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here