3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăEvenimentRazie pe drumurile din Gorj! Sute de amenzi aplicate şi zeci de...

Razie pe drumurile din Gorj! Sute de amenzi aplicate şi zeci de permise reţinute de poliţişti

politia-rutieraO amplă acţiune a poliţiştilor gorjeni s-a lăsat cu sute de amenzi pentru cei care au încălcat prevederile legii, dar cu şi zeci de permise reţinute. Astfel, în perioada 24 – 26 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Gorj şi ai subunităţilor teritoriale de poliţie au desfăşurat o serie de acţiuni pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi pentru combaterea nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Aceste acţiuni vizează în principal, reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane, precum și combaterea nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către toți participanții la trafic.

Amenzi pentru biciclişti

În acțiune au fost implicați un număr de 52 de polițiști zilnic și 2 lucrători din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, în urma căreia au fost verificate peste 1.100 de autovehicule. Au fost aplicate 961 de sancțiuni, din care pentru viteză – 831, bicicliști – 107, iar 23 de sancțiuni au fost aplicate autovehiculelor de transport marfă/persoane. De asemenea, au fost constatate un număr de 21 de infracţiuni și reținute 42 de permise de conducere.

Oamenii legii au anunţat că acest gen de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare, având în vedere că viteza neadaptată la condiţiile de drum, dar şi nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, sunt printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Cer includerea AHE Valea Sadului – Vădeni în lista finanțărilor din REPower EU

0
Consiliul Județean Gorj a înaintat astăzi, 24.11.2022, o adresă către Guvernul României, Ministerul Investițiilor Europene...
Pregătiri de iarnă, în linie dreaptă

Pregătiri de iarnă. Comisie pe drumurile județene

0
Comisie pe drumurile județene. Oficialii Consiliului Județean Gorj vor să afle dacă societățile care vor...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!