Resturi de animale, aruncate pe malul Jiului! Autoritățile au fost sesizate

0
73

Malul râului Jiu, din comuna Turcinești, a fost împânzit din nou de resturi de animale, după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, lucrătorii Primăriei Turcinești au ridicat o jumătate de tonă de oase.

Reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinari și de Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj spun că se vor face din nou verificări. „Am fost informat cu privire la faptul că situația s-a repetat. I-am anunțat pe colegii mei, care vor merge din nou în zona respectivă și îmi vor comunica ceea ce vor constata”, a spus Nicolae Călescu, directorul Direcției DSVSA Gorj.

Terenul aparține Hidroelectrica

Terenul pe care se aruncă mereu oase provenite în urma sacrificării vacilor aparține societății Hidroelectrica. Cu toate acestea, conducerea Primăriei comunei Turcinești s-a ocupat de ridicarea osemintelor. „Primăria comunei Turcinești s-a ocupat de acțiunea de ridicare a resturilor osoase, care au fost strânse în saci și apoi au fost luate de o firmă specializată pentru neutralizare”, a precizat Nicolae Călescu.

Primarul comunei Turcinești, Dumitru Modrea, a spus că Hidroelectrica are obligația de a asigura paza terenului respectiv pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here