Reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut concubina şi fiica de 14 ani

0
22

Este vorba despre un gorjean din comuna Logreşti. Conform declaraţiilor date de victime scandalul a început după ce bărbatul a consumat o cantitate mai mare de alcool. Atât concubina acestuia cât şi fiica de doar 14 anişori au fost lovite cu bestialitate de bărbatul turmentat. Ulterior, poliţiştii au intervenit iar agresorul a fost condus la sediul poliţiei, fiind reţinut pentru 24 de ore. Cercetările continuă în acest caz.

Micile discuţii dintre cei doi soţi au degenerat. Pentru că nu se putea face înţeles, bărbatul a devenit violent. A început să îşi lovească fără milă concubina, dar şi pe fiica acesteia de 14 ani. Disperată, femeiade 48 de ani a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns imediat o autospecială a poliţiei, dar şi un echipaj SAJ, deoarece cele două victime suferiseră mai multe leziuni. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a ajuns în faţa procurorilor cu propuneri legale.

,, Secţia 8 Poliţie Rurală Stoina a fost sesizată prin apelul 112, de o femeie de 48 de ani, din comuna Logresti, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, concubinul acesteia de 62 de ani, a provocat un conflict în familie, fiind sub influența alcoolului, și a agresat-o fizic pe ea și fiica sa de 14 ani. În urma conflictului femeia și fiica ei au suferit mai multe leziuni, fiind solicitată ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale. În continuarea cercetărilor, faţă de agresor s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here