7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăEvenimentReținut după ce și-a băgat concubina cu forța în mașină

Reținut după ce și-a băgat concubina cu forța în mașină

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de o femeie, prin apelul 112, cu privire la faptul că, o colegă de-ale sale, în vârstă de 34 de ani, din localitate, ar fi fost luată cu forța într-un autoturism.

Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că persoana care ar fi luat-o pe femeie cu forța, ar fi concubinul acesteia, care se deplasa cu un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești. În timp ce polițiștii se deplasau pe sectorul de drum mai sus menționat, apelanta a revenit asupra apelului 112, relatând ca femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă acesta a plecat de la fața locului.

Având în vedere aceste aspecte s-a procedat la căutarea și identificarea conducătorului autoturismului în cauză și la scurt timp a fost oprit pe drumul industrial Fărcășești – Rovinari, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

In urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 34 de ani, până la sfârșitul anului 2020, când femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa, iar în această dimineață, ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și lipsire de libertate, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -