Reținut după ce a spart un magazin!

0
15

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Licurici, județul Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore duminică dimineața. În urmă cu doar câteva zile, acesta a pătruns fără drept într-un magazin alimentar din Turburea, de unde a furat mai multe produse.

Acesta și-a riscat libertatea pentru câteva sticle de alcool și mai multe pachete de țigări. Evenimentul s-a petrecut joi seara, după ce s-a asigurat că nu este văzut, tânărul a forțat ușa unei societăți comerciale, însă a fost filmat de camerele de supraveghere și denunțat la Poliție.

Astfel, oamenii legii l-au identificat pe cel vinovat de spargere și în cursul zilei de duminică a fost condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. ,,Urmare a furtului sesizat joi,din societatea comercială din comuna Turburea, a fost identificat autor ca fiind un tânăr de 20 ani, din comuna Licurici, care a fost retinut 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere al IPJ Gorj. Cercetările continuă”, a declarat Andrei Lazăr, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânărul va fi condus în fața procurorilor în cursul zilei de astăzi, atunci când îi va fi stabilită și pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here