Acasa / Eveniment / Reținut pentru furt de lemne de la Ocolul Silvic Motru

Reținut pentru furt de lemne de la Ocolul Silvic Motru

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reţinut pentru 24 de ore și introdus în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Godineşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor detăiere și ilegală sustragere de arbori.

”Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 19 august a.c., poliţiştii au surprins tânărul în flagrant delict, în timp ce sustrăgea material lemnos, de pe raza comunei Godinești, cu un atelaj hipo, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că materialul lemnos sustras provenea din tăierea ilegală a șase arbori de diferite esențe, de pe o suprafaţă de pădure administrată de Ocolul Silvic Motru.

Atelajul hipo folosit la sustragerea materialului lemnos a fost indisponibilizat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale, iar la fața locului s-a deplasat un reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Motru care a procedat la inventarierea și cubarea materialului lemnos rezultând un volum total de 2,4 mc. care a fost predat în custodie acestuia” a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*