Acasa / Eveniment / S-a dat drept inspector anticorupţie să intimideze poliţiştii

S-a dat drept inspector anticorupţie să intimideze poliţiştii

A vrut să intimideze poliţiştii, dar s-a ales cu un dosar penal şi mai multe acuzaţii. Şi asta pentru că, oamenii legii, au fost mai vigilenţi şi l-au deconspirat pe cel care i-a luat la întrebări fluturându-le prin faţă o legitimaţie trasă la xerox. Vorbim despre un individ care va trebui să povestească procurorilor, ce l-a determinat să treacă la intimidarea poliţiştilor din comuna Bâlteni.

Totul a pornit, când bărbatul, de loc din Ţicleni, a avut neobrăzarea să apară în faţa poliţiştilor din Bâlteni prezentându-se ca fiind inspector anticorupţie, în cadrul unui O.N.G. Omul a cerut să-i fie arătate actele oficiale privind măsurile luate împotriva unei tinere de 21 ani, care, în urmă cu o zi, fusese sancţionată contravenţional de către poliţişti, pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice. Legitimându-l, poliţiştii au observat că individul avea o legitimaţie xerox de inspector al unui O.N.G. Mai mult, poliţiştii au constatat că bărbatul avea asupra sa un toc de pistol în care era introdusă o brichetă tip pistol de culoare neagră şi două cartuşe calibru 9 mm, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi nu era autorizat să le deţină. Bunurile găsite asupra sa au fost confiscate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

2 comentarii

  1. Da eu sunt inspector anticoruptie laO.N.G si vreau sa va rog sa aplicati legea pentru cei care se legitimeaza fals si mare atentie legitimatia trebuie vizata pe anul in curs altfel nu e valabila dar sa stiti ca O.N.G de care vb este foarte serios si marea majoritate dintre noi stim ce avem de facut si cunoastem legile foarte bine poate chear m-ai bine decat multi politisti.Stim ca la multi dintre dumneavoastra fie din politie fie dintre magistrati nu va convine cand intervenim in favoarea oanenilor si acolo unde se fac nedreptati si se fac foarte multe va spun eu bine ar fi sa nu se m-ai faca pe viitor.VA DORESC MULTA SANATATE SI MULTA INTELEPCIUNE.

  2. Bai nea cineva. Toti incultii va faceti inspetori ONG. Nici nu stiti sa legati doua vorbe sau sa scrieti corect si va ridicati cu pretentii de inspectori. Hai sa dam lucrurile pe fata ca tot am vazut emisiunea cu minunatul vostru ONG din Unirii care ascunde in spate afaceri lipsite de avize si aprobari. Inclusiv Presedintele ONG-ului vostru nu pare a fi mai cult. Arata de parca ar fi luat cu forta de la tomberon. Umblati toata ziua pe la Tribunal si Judecatorie sa racolati persoane cu probleme adevarate pe care-i faceti inspectori doar pentru a le lua banii de cotizatie. Le promiteti marea cu sarea si cand este nevoie sa-i sprijiniti ii lasati cu ochii in soare. Rusine sa va fie bai coruptilor. Voi sunteti cei mai corupti dintre cei corupti. Asa si cu lachele asta din articol. Tot de la voi este. Acelasi lucru s-a intamplat si cu el. A ajuns inspector la voi si dupa ce a fost prins cu pistolu-n teaca nu-l mai recunoasteti de coleg cu voi. Lasa ca ies ele la iveala toate. Doar, doar de va dizolva odata sa nu mai atarnati ca niste capuse de oamenii cu problem.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*