Acasa / Eveniment / S-a răsturat cu mașina după o depășire riscantă. Accidentul s-a produs pe Defileul Jiului

S-a răsturat cu mașina după o depășire riscantă. Accidentul s-a produs pe Defileul Jiului

Duminică dimineața, pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani, în zona localității Bumbești-Jiu, judeţul Gorj, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. În urma evenimentului, două persoane, aflate într-un autoturism care s-a răsturnat într-o rigolă, au fost rănite, fiind în desfășurare operațiuni pentru descarcerarea acestora. Circulația s-a desfășurat pe un fir, alternativ.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 din direcția Petroșani în direcția Târgu Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, iar la revenirea pe banda inițială de mers, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circula din direcția Târgu Jiu – Petroșani.

În urma impactului autoturismul angajat în depășirea neregulamentară s-a răsturnat în afara părți carosabile, rezultând rănirea unui bărbat, de 60 de ani și a unei femei, de 44 de ani, ambii fiind pasageri ai autoturismului. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*