Acasa / Eveniment / S-a rătăcit în pădure și a sunat la 112

S-a rătăcit în pădure și a sunat la 112

Un apel la 112 de marți seara a pus pe jar echipa de intervenţie a Jandarmeriei Gorj. Aceștia împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj care au început căutările unei persoane care se rătăcise în apropierea comunei Crasna.

”În urma desfăşurării acţiunii de căutareîn zona împădurită a localităţii Crasna, după parcurgerea unei distanţe mari, persoana rătăcită a fost găsită la liziera pădurii şi preluată de efectivele de jandarmi, şi pentru că nu a necesitat îngrijiri medicale, a fost condusă la domiciliu.  

Pe tot parcursul acţiunii de căutare a persoanei, a fost menţinută legătura telefonică cu persoana care plecase de acasă în pădurea din localitatea Crasna şi se rătăcise.      

Recomandarea  noastră pentru toate persoanele aflate într-o situație de dificultate sau de risc, este să solicite sprijinul prin apelarea la 112 şi să furnizeze operatorului date cât mai corecte şi complete despre situaţia în cauză, care să fie utile echipelor de intervenţie” au transmis reprezentanții jandarmeriei Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*