Acasa / Eveniment / S-a sustras controlului polițiștilor, dar a fost prins în flagrant

S-a sustras controlului polițiștilor, dar a fost prins în flagrant

Poliţişti din Turceni au depistat în flagrant delict un bărbat, 50 ani, din oraşul Turceni, în timp ce transporta cu un autoturism, trei saci din rafie de culoare albă în care se aflau plase de pescuit monofilament, cu fir din nylon. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, și-a continuat drumul și a aruncat cei trei saci pe traseu.

”Bărbatul nu a respectat semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, sustrăgându-se controlului autoturismului, continuându-și deplasarea pe DJ 674 Turceni, în direcția de mers către satul Murgești, abandonând pe traseu, cei trei saci.

S-a procedat la urmărirea acestuia și la identificarea celor trei saci abandonați, constatându-se că fiecare conținea câte o plasă de pescuit monofilament cu fir din nylon, cu lungimea de 200 m și mărimea ochiului de plasă de 8x8cm.

Având în vedere că deținerea unor astfel de obiecte este interzisă prin lege cei trei saci din rafie de culoare albă împreună cu cele trei plase de pescuit monofilament, au  fost ridicați în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament” au transmis polițiștii gorjeni.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*