Acasa / Eveniment / S-au la luat la bătaie într-un magazin din centrul orașului

S-au la luat la bătaie într-un magazin din centrul orașului

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizata cu privire la faptul că la o societate comercială din municipiu a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale, fiind identificati doi tineri care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu.

”Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un minor, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe trotuarul pietonal din localitate, împreună cu un tânăr de  19 ani, din com. Albeni,  au avut un conflict spontan cu trei tineri, de 18 ani, toţi din municipiul Târgu Jiu.

În cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru doi tineri, de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale” a transmis purtătorul de cuvânt al poliției Tg-Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*