S-au luat la bătaie în fața unui bar și au ajuns după gratii

0
23

Doi bărbați de 38 și 45 de ani au petrecut o noapte în arest, fiind acuzați de lovire sau alte violențe. După ce au băut bine, aceştia s-au luat la harţă. Puţin a fost însă până la intervenţia organelor de poliţie. Timpul petrecut în spatele gratiilor i-a făcut pe aceştia să mediteze asupra faptelor comise. Ulterior, cei doi au fost prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

Scandalul a pornit de la o serie de discuții contradictorii. După ce au băut bine, cei doi bărbați au plecat spre casă, însă nici nu au ieșit bine pe ușa barului că s-au și luat la bătaie. Un cetățean care a asistat la întreaga scenă a sunat la 112 și au cerut ajutorul oamenilor legii. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Cei doi bărbați au fost chemați astăzi să dea explicații în fața magistraților din Motru.

,,Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2017 – 2018, o asociaţie sportiv-recreativă, cu sediul în orașul Rovinari, prin președintele, în vârstă de 41 de ani, din localitate, ar fi eliberat carnete de membru sportiv şi permise de pescuit în mod ilegal, percepând taxa de eliberare permis. De asemenea, a indus în eroare persoanele înscrise, privind posibilitatea de a pescui în apele curgătoare din Gorj, care sunt administrate de către AJVPS Gorj. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here