8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăEvenimentSandokan a ajuns în arest. A fost condamnat pentru că a amenințat...

Sandokan a ajuns în arest. A fost condamnat pentru că a amenințat cu moartea un polițist

Un temut interlop din Târgu Jiu a fost condamnat la închisoare cu executare de către Curtea de Apel Craiova, pentru că a amenințat cu moartea un polițist.

Romeo Teletin, cunoscut sub porecla Sandokan, a primit o pedeapsă privativă de libertate, deși, la Judecătoria Târgu Jiu, acesta a primit o pedeapsă de nouă luni de închisoare cu suspendare.

Instanța Curții de Apel Craiova a decis că acesta trebuie să execute efectiv pedeapsa și să nu beneficieze de suspendare. Sandokan a și ajuns în Penitenciarul Târgu Jiu: „Admite apelul, desființează în parte sentința penală nr. 1668/2020 a Judecătoriei Târgu Jiu sub aspectul laturii penale și rejudecând cauza în aceste limite, înlătură aplicarea art. 91 și următoarele Cod Penal și dispune executarea efectivă a pedepsei aplicate inculpatului.

Deduce din pedeapsă durata reținerii și arestului la domiciliu din 21.09.2020 la 17.10.2020, inclusiv. Menține restul dispozițiilor care nu contravin prezentei decizii“.

Scandal cu macete și alte arme albe

În luna septembrie a anului trecut, un scandal a avut loc în cartierul Obreja, din Târgu Jiu. Mai mulți romi, înarmați cu macete și alte arme albe, au venit la locuința unei persoane de etnie romă din cartierul Meteor, pentru a-i cere socoteală pentru că nu și-ar fi plătit la timp banii luați cu camătă.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Intervenții Rapide. Unul dintre aceștia, Paul Feroiu, a fost amenințat cu moartea de către Sandokan. Polițistul a depus o plângere penală și a urmat un dosar penal pentru ultraj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -