Acasa / Eveniment / Șase gorjeni reținuți pentru furt

Șase gorjeni reținuți pentru furt

Șase gorjeni au fost reținuți de polițiști pentru furt. Cinci dintre ei au fost prinși chiar în momentul în care sustrăgeau mai multe profile și țevi de la un acoperiș iar altul pentru că a furat două biciclete.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj,  un bărbat, de 52 ani, din comuna Runcu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta, la data de 20 mai a.c., ar fi sustras două biciclete din posesia unui bărbat, de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Ambele bicicletele au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

Iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și lucrători din cadrul I.J.J. Gorj au prins în flagrant delict cinci tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani, toți din orașul Rovinari, în timp ce sustrăgeau mai multe profile și țevi de la un acoperiș, din cadrul unei societăți comerciale, din localitate, prejudiciul fiind în curs de estimare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J Gorj

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*