Acasa / Eveniment / Scandal în trafic, lângă sediul IPJ Gorj. Au fost folosite bâte şi obiecte contondente

Scandal în trafic, lângă sediul IPJ Gorj. Au fost folosite bâte şi obiecte contondente

A intrat pe contrasens, a lovit un autoturism, după care s-a dat jos şi a luat la bătaie victima. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care şi-a ieşit din minţi în momentul în care a văzut că persoana care se afla la volanul autoturismului proaspăt avariat a început să îi ceară socoteală.

Respectivul, împreună cu prietenii care erau în autoturism au dorit să îi aplice acestuia o corecţie. Au scos bâtele şi au început să îi spargă geamurile de la maşină. La faţa locului au ajuns şi oamenii legii care i-au potolit imediat pe scandalagii. Conduşi la secţie, cei patru tineri din Târgu Jiu şi Runcu au fost duşi în spatele gratiilor pentru 24 de ore.

Un scandal uriaş a avut loc în municipiul Târgu Jiu, pe bulevardul Constantin Brâncuşi, chiar în apropierea sediului IPJ Gorj. Un autoturism ce se deplasa pe contrasens, a intrat violent într-o maşină condusă de un băiat de 20 de ani din Câlnic. Când a văzut că maşina i-a fost lovită, şoferul s-a dat jos pentru a sta de vorbă cu cel care îi provocase paguba. După câteva cuvinte schimbate între ei, acesta a fost luat la bătaie. Prietenii şoferului care a provocat accidentul au ieşit imediat din maşină, şi, cu ajutor unor bâte, au început să spargă geamurile de la celălalt autoturism. Un participant la trafic a sunat imediat la poliţie pentru a sesiza cele întâmplate.

,,Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuşi din localitate, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuşi, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 şi 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroşând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 şi 24 de ani, după care între ocupanţii celor două autoturisme a avut loc un conflict”.

Pentru că voiau să se impună în faţa celor trei tineri din comuna Câlnic, agresorul şi-a chemat întăriri. Un tânăr de 24 de ani, din Runcu, a fost cel care a intervenit în altercaţie. Atunci când au ajuns oamenii legii la faţa locului, scandalagii au aruncat bâtele dar şi obiectul contondent pe care îl folosiseră în semn de ameninţare, obiecte pe care organele abilitate le-au găsit ulterior pe marginea drumului.

„În conflict conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalţi tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, poliţiştii au stabilit că la conflict a mai participat şi un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu. În baza probatoriului administrat în dosar, faţă de 3 tineri de 20, 26 şi 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, respectiv un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*